Zenta Accounts
Girildiğinde secret ve 30 saniyelik kod paylaşım bağlantısında görünür.
Geçerli JSON girildiğinde cookies.json dosyası oluşturulur. Alanı temizlerseniz bu dosya kaldırılır.
Bağlantıyı bilen herkes metni ve dosyaları açabilir.
Metin ve dosyalar silinecek. Mevcut bağlantı artık açılmayacak.